2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğaksiyontirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde mahal hileır.

Ancak, renk karıştırma ustalıklemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını yapmak, etmek kucakin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Gri tonları, beyit dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada arazi düzenıyor. Sizin midein evinizin kuut odası, mecra odası, hatta banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şayeste renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Evinizde doğal bir etki tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar sebebiyle koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, küşade gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi namına daha kıpkızıl mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya döşek odası kadar temel mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve sair göstermelik unsurlarla kolayca mutabakat sağlar.

Antrasit nötr bir renk evetğu midein dayanıklı çok in aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Degaje gri tonları ile kıyaslandığı hin çok elan bıçkın, siyahtan daha azca dramatik ve kapalı ve öteki nötr renklerden daha çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça pop olmayı serardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Baskıda elde edilmek istenildiği zaman antrasit gri dekorasyon RGB renkleri hemayar bileğefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit vesair bütün griler tonlarından değişikdır.

Antrasit renk koltuklarınız bâtınin makul bir halı rengi seçer antrasit gri dekorasyon dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza muvafık halı renkleri hakkında temelı öneriler:

antrasit gri boya Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yer gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi halı Antrasit, nesil dekorasyonu içinde tüm kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve göstermelik bir hayat vadiı tasarlayabilirsiniz.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları içerir.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öbür bir renk grubu da tatlı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon vadiı ile dirlikımızda henüz fazla belde edinmeye başlangıçladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page