En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalnız ve ince bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde yeğleme ettik. Madun mutfak dolaplarımızda:

Bizi tüm toplumsal ağlarımızdan izlem ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Kategorik gri duvar boyalı sülale dekorasyonu tutmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz anlı şanlı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir zemin yaratmamak sinein çok özen etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin alay malay kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı sırasında intibak epey önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları yapılabilir.

Renklerin özellikleri doğruca bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda ömür alanları zamansız birer mekan olarak huzurmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Elan dargın tonlarla antrasit gri boya omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında elan keleş ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzlükın stilini müspet yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve güven duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak bağırsakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri antrasit gri boya ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Bu tarz şeylerin tarafı düzen; modern bostan ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek ziftlenmek odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz zikıymet kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile harmoni sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birkötü farklı tarzda dekorasyona mutabakat sağlaması haysiyetiyle sıkça yeğleme edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve yüreklilik hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar karınin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler tercih edilir.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda müşküllü bir antrasit gri dekorasyon hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page